Een afspraak maken

Je kan een afspraak maken 

  • per telefoon
  • per mail 

Contactgegevens vind je terug bij 'wie zijn wij'.

Gespreksessies binnen

Alle sessies gaan door op volgend adres:

  • Liefkenshoek 135
  • 2980 Halle Zoersel

Voorafgaand aan het therapeutisch werken met de paarden voorzie we een intakegesprek waarin we samen jouw vraag of bekommernis onderzoeken. Tijdens dit gesprek wordt er ook algemene informatie ingewonnen. Het gesprek zelf neemt minimaal een uur in beslag . Omdat we aansluitend kennis maken met de paarden, neemt de intake in zijn geheel anderhalf uur in beslag. De kostprijs bedraagt 80.

Wanneer er bijkomende gesprekstherapie nodig is, zal de kostprijs hiervan 65€ per sessie bedragen. Een gesprekssessie duurt ongeveer een uur. 

Therapiesessies buiten

Na de intake maken we kort al even kennis met de paarden die aan de praktijk staan.

De sessies begeleidend werken met de paarden duren telkens ongeveer een anderhalf uur. De kostprijs per sessie bedraagt 80. De sessie bestaat meestal uit een inleidende verkenning van de actuele situatie, het gericht uitwerken van een thema met de paarden en soms een afronding in de zin van ontspanning of ...

Bij de paarden werken we in openlucht en ondervinden we invloed van de weersomstandigheden. Zorg voor aangepaste kledij zowel op warme dagen als op koude of natte dagen! Stevige vrijetijdsschoenen ter bescherming van voeten zijn aangewezen. Bij extreem regenweer kan het nodig zijn om laarzen te dragen. Voorzie de nodige reservekledij voor sessies op het paard. Bij uitzonderlijk slechte weersomstandigheden kan het zijn dat een therapiesessie wordt uitgesteld. Dit gebeurt in overleg met de cliënt. 

Annulering van gesprekken

Gesprekken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor de sessieWanneer de annulering later toekomt, zal een kostprijs van 35€ aangerekend worden. Wanneer er geen annulering gebeurde maar u niet komt opdagen voor een sessie, zal de volledige kostprijs van 80€ aangerekend worden.