Een afspraak maken

Je kan een afspraak maken 

  • per telefoon op het nummer 03 384 28 52 of op het nummer 0476 213 702
  • (liefst bellen na 19u)  
  • per mail op het adres veradelaet@gmail.com.


Gespreksessies binnen

Deze sessies gaan door op volgend adres:

  • Liefkenshoek 107
  • 2980 Halle Zoersel

Voorafgaand aan het therapeutisch werken met de paarden voorzie ik een intakegesprek waarin we samen jouw vraag of bekommernis onderzoeken. Tijdens dit gesprek wordt er ook algemene informatie ingewonnen. Het gesprek zelf neemt minimaal een uur in beslag en gaat niet door bij de paarden. Omdat we aansluitend ook langsgaan bij de paarden (10 min rijden met de auto), neemt de intake in zijn geheel anderhalf uur in beslag. De kostprijs bedraagt 75€.

Wanneer er bijkomende gesprekstherapie nodig is, zal deze eveneens doorgaan op bovenstaand adres (niet bij de paarden). Een gesprekssessie duurt ongeveer een uur. De kostprijs van deze gesprekstherapie bedraagt 60€ per sessie.  

Therapiesessies buiten

Na de intake ontvangt u een routebeschrijving naar de paarden. Aan het einde van de intake voorzie ik reeds een kort bezoek aan de paarden.

De sessies begeleidend werken met de paarden duren telkens ongeveer anderhalf uur. De kostprijs per sessie bedraagt 75€

Bij de paarden werken we in openlucht en ondervinden we invloed van de weersomstandigheden. Zorg voor aangepaste kledij zowel op warme dagen als op koude of natte dagen! Stevige vrijetijdsschoenen ter bescherming van voeten zijn aangewezen. Bij extreem regenweer kan het nodig zijn om laarzen te dragen. Voorzie de nodige reservekledij voor sessies op het paard. Bij uitzonderlijk slechte weersomstandigheden kan het zijn dat een therapiesessie wordt uitgesteld. Dit gebeurt in overleg met de cliënt. 

Bij een aantal ziekenfondsen beschik ik over een erkenningsnummer als psychotherapeut waardoor er een terugbetalingsregeling van toepassing is.  Bevraag dit best even bij aanvang van de therapie.

Annulering van gesprekken

Gesprekken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor de sessieWanneer de annulering later toekomt, zal een kostprijs van 35€ aangerekend worden. Wanneer er geen annulering gebeurde maar u niet komt opdagen voor een sessie, zal de volledige kostprijs van 75€ aangerekend worden.